René van der Gijp in De Oranjezomer lovend over Ronaldo: "Buitencategorie"

René van der Gijp in De Oranjezomer lovend over Ronaldo: "Buitencategorie"

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van woensdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>René van der Gijp</em> in <em>De Oranjezomer</em> lovend over Ronaldo: &quot;Buitencategorie&quot; Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van woensdag 23 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Cristiano Ronaldo heeft in de wedstrijd Frankrijk - Portugal twee keer weten te scoren en heeft daardoor 109 interland goals gemaakt voor Portugal. De 36-jarige aanvaller is dit EK niet te stoppen volgens René van der Gijp: “Echt niet normaal, die jongen is buitencategorie!” Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Cristiano Ronaldo heeft in de wedstrijd Frankrijk - Portugal twee keer weten te scoren en heeft daardoor 109 interland goals gemaakt voor Portugal. De 36-jarige aanvaller is dit EK niet te stoppen volgens René van der Gijp: “Echt niet normaal, die jongen is buitencategorie!”

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp in De Oranjezomer lovend over Ronaldo: "Buitencategorie" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier