Zien: Monique Westenberg sport in Yolanthe Cabau's work-out video's

Zien: Monique Westenberg sport in Yolanthe Cabau's work-out video's

Eerder zagen we al Rolf Sanchez en Jim Bakkum verschijnen in Yolanthe's work-out video's. Woensdag deelt ze ook beelden tijdens de opnamedag met Monique Westenberg, de ex van André Hazes. Monique is na de breuk erg fanatiek aan het sporten. Yolanthe pakte haar kans en vroeg ook Monique om mee te sporten in haar sportvideo's voor haar app.

Bekijk de beelden die Yolanthe op Instagram deelt hieronder.

Zien: <em>Monique Westenberg</em> sport in <em>Yolanthe Cabau's</em> work-out video's Eerder zagen we al Rolf Sanchez en Jim Bakkum verschijnen in Yolanthe's work-out video's. Woensdag deelt ze ook beelden tijdens de opnamedag met Monique Westenberg, de ex van André Hazes. Monique is na de breuk erg fanatiek aan het sporten. Yolanthe pakte haar kans en vroeg ook Monique om mee te sporten in haar sportvideo's voor haar app. Bekijk de beelden die Yolanthe op Instagram deelt hieronder. Bekijk ook Zo reageert Yolanthe Cabau op terugwin-pogingen Wesley Sneijder Bekijk deze video » Video: Yolanthe Cabau neemt Xess-Xava mee naar de set van Liefde zonder Grenzen Bekijk deze video »
Show :
Zien: Monique Westenberg sport in Yolanthe Cabau's work-out video's


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Monique Westenberg sport in Yolanthe Cabau's work-out video's of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier