Marcel van Roosmalen vergelijkt Jan Joost van Gangelen met Erdogan: "Halvegare deegsliert"

Marcel van Roosmalen vergelijkt Jan Joost van Gangelen met Erdogan: "Halvegare deegsliert"

De scherpe pen van Marcel van Roosmalen vond donderdag weer een paar nieuwe slachtoffers. Dit keer waren het de Turkse voetballers, hun president Recep Tayyip Erdogan én Jan Joost van Gangelen die het moesten ontgelden. Van Roosmalen vergeleek Van Gangelen zelfs met Erdogan: "Hij vindt zichzelf de beste."

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van donderdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>Marcel van Roosmalen</em> vergelijkt Jan Joost van Gangelen met Erdogan: &quot;Halvegare deegsliert&quot; De scherpe pen van Marcel van Roosmalen vond donderdag weer een paar nieuwe slachtoffers. Dit keer waren het de Turkse voetballers, hun president Recep Tayyip Erdogan én Jan Joost van Gangelen die het moesten ontgelden. Van Roosmalen vergeleek Van Gangelen zelfs met Erdogan: "Hij vindt zichzelf de beste." Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van donderdag 24 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Halvegare deegsliertMet droge ogen beweerde Van Gangelen ondanks op NPO Radio 1 dat hij, samen met Wilfred Genee, de beste sportpresentator van Nederland is. "Dan denk ik: laat onze arme Wilfred even buiten jouw onzin, halvegare deegsliert!" haalt Van Roosmalen uit. De columnist vermoedt zelfs dat Van Gangelen en Erdogan dezelfde persoon zijn en is bang dat Van Gangelen Hélène Hendriks verplicht een hoofddoekje te dragen. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Halvegare deegsliert
Met droge ogen beweerde Van Gangelen ondanks op NPO Radio 1 dat hij, samen met Wilfred Genee, de beste sportpresentator van Nederland is. "Dan denk ik: laat onze arme Wilfred even buiten jouw onzin, halvegare deegsliert!" haalt Van Roosmalen uit. De columnist vermoedt zelfs dat Van Gangelen en Erdogan dezelfde persoon zijn en is bang dat Van Gangelen Hélène Hendriks verplicht een hoofddoekje te dragen.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marcel van Roosmalen vergelijkt Jan Joost van Gangelen met Erdogan: "Halvegare deegsliert" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier