Bekijk beelden van tornado die enorme ravage aanricht in Tsjechië

Bekijk beelden van tornado die enorme ravage aanricht in Tsjechië

Het komt bijna nooit voor op het Europese continent, maar donderdag heeft een enorme tornado een flinke ravage aangericht in de Tsjechische regio Zuid-Moravië. Inmiddels zijn er vijf doden en ruim tweehonderd gewonden te betreuren.

Lees verder onder de video.

Bekijk beelden van <em>tornado</em> die enorme ravage aanricht in <em>Tsjechië</em> Het komt bijna nooit voor op het Europese continent, maar donderdag heeft een enorme tornado een flinke ravage aangericht in de Tsjechische regio Zuid-Moravië. Inmiddels zijn er vijf doden en ruim tweehonderd gewonden te betreuren. Lees verder onder de video. NatuurgeweldVeel inwoners van Tsjechië hebben het natuurgeweld met hun smartphone in beeld gebracht. De gigantische tornado is indrukwekkend, maar het is duidelijk te horen dat velen dit fenomeen bijzonder angstaanjagend vinden. Naast de doden en gewonden zijn er ook veel gebouwen beschadigd. Bekijk de beelden van de tornado in Tsjechië hierboven. Bekijk ook Video: tornado in Scheveningen Bekijk deze video » Video: Al vijf mensen omgekomen bij verwoestende tornado's in Amerika Bekijk deze video »
Buitenland :
Bekijk beelden van tornado die enorme ravage aanricht in Tsjechië

Natuurgeweld
Veel inwoners van Tsjechië hebben het natuurgeweld met hun smartphone in beeld gebracht. De gigantische tornado is indrukwekkend, maar het is duidelijk te horen dat velen dit fenomeen bijzonder angstaanjagend vinden. Naast de doden en gewonden zijn er ook veel gebouwen beschadigd.

Bekijk de beelden van de tornado in Tsjechië hierboven.

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier