Heftige beelden: instorten flatgebouw Miami vastgelegd door bewakingscamera

Heftige beelden: instorten flatgebouw Miami vastgelegd door bewakingscamera

Heftige beelden uit het plaatsje Surfside, dat onder Miami valt. Donderdag stortte daar plotseling een flatgebouw met twaalf verdiepingen in. Bewakingscamera's van een ander gebouw legden het drama vast.

Lees verder onder de video.

<em>Heftige beelden</em>: instorten flatgebouw <em>Miami</em> vastgelegd door bewakingscamera Heftige beelden uit het plaatsje Surfside, dat onder Miami valt. Donderdag stortte daar plotseling een flatgebouw met twaalf verdiepingen in. Bewakingscamera's van een ander gebouw legden het drama vast. Lees verder onder de video. VermistenTot dusver valt er één dode te betreuren, maar de verwachting is dat dit aantal nog oploopt. Reddingswerkers zoeken namelijk nog naar honderd vermisten, die onder het puin bedolven werden. Op de beelden van de bewakingscamera is te zien hoe het gebouw als een kaartenhuis in elkaar zakt. Bekijk de beelden van het instorten van het flatgebouw hierboven. Bekijk ook Heftige beelden: gebouw Antwerpen stort in, meerdere ernstig gewond Bekijk deze video » Heftige beelden: noodweer raast over Nederland Bekijk deze video »
Buitenland :
Heftige beelden: instorten flatgebouw Miami vastgelegd door bewakingscamera

Vermisten
Tot dusver valt er één dode te betreuren, maar de verwachting is dat dit aantal nog oploopt. Reddingswerkers zoeken namelijk nog naar honderd vermisten, die onder het puin bedolven werden. Op de beelden van de bewakingscamera is te zien hoe het gebouw als een kaartenhuis in elkaar zakt.

Bekijk de beelden van het instorten van het flatgebouw hierboven.

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier