Video: Lidl maakt André Hazes-reclame met Trijntje Oosterhuis & Xander de Buisonjé

Video: Lidl maakt André Hazes-reclame met Trijntje Oosterhuis & Xander de Buisonjé

Alsof het in Nederland nog niet genoeg over André Hazes (en dan met name zijn zoon) gaat, doet supermarktketen Lidl daar nog een schepje bovenop. Ze lanceren namelijk een enorme collectie van Hazes-artikelen, zoals slippers, boxershorts en t-shirts. Voor de bijbehorende reclame hebben ze onder andere Trijntje Oosterhuis, Xander de Buisonjé, Berget Lewis en Peter Beense weten te strikken. En uiteraard zijn de vaste gezichten Thomas Acda en Sergio Romero IJssel ook van de partij. Bekijk de commercial hieronder.

Video: Lidl maakt <em>André Hazes-reclame</em> met Trijntje Oosterhuis &amp; Xander de Buisonjé Alsof het in Nederland nog niet genoeg over André Hazes (en dan met name zijn zoon) gaat, doet supermarktketen Lidl daar nog een schepje bovenop. Ze lanceren namelijk een enorme collectie van Hazes-artikelen, zoals slippers, boxershorts en t-shirts. Voor de bijbehorende reclame hebben ze onder andere Trijntje Oosterhuis, Xander de Buisonjé, Berget Lewis en Peter Beense weten te strikken. En uiteraard zijn de vaste gezichten Thomas Acda en Sergio Romero IJssel ook van de partij. Bekijk de commercial hieronder. Bekijk ook Lidl Kerstcommercial 2020: Thomas Acda schittert als Kerstman (video) Bekijk deze video » Videoclip: André Hazes - Wij Zijn Oranje (EK 2021) Bekijk deze video »
Show :
Video: Lidl maakt André Hazes-reclame met Trijntje Oosterhuis & Xander de Buisonjé


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Lidl maakt André Hazes-reclame met Trijntje Oosterhuis & Xander de Buisonjé of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier