Heftig: hak Femke Halsema zit vast, maar Máxima weet raad (video)

Heftig: hak Femke Halsema zit vast, maar Máxima weet raad (video)

Máxima bracht deze week een bezoek aan het Eye Filmmuseum in Amsterdam waarbij ze werd begeleid door burgemeester Femke Halsema. Die bleef op een gegeven moment echter wat achter, omdat ze met haar hak vast kwam te zitten tussen de vlonders. Het voorval ontging de koningin niet, waarop ze een handige tip voor Halsema in petto had: "Altijd op de tenen lopen." Bekijk de video, die royaltyverslaggever Rick Evers op Twitter plaatste, hieronder.

Heftig: hak Femke Halsema zit vast, maar <em>Máxima</em> weet raad (video) Máxima bracht deze week een bezoek aan het Eye Filmmuseum in Amsterdam waarbij ze werd begeleid door burgemeester Femke Halsema. Die bleef op een gegeven moment echter wat achter, omdat ze met haar hak vast kwam te zitten tussen de vlonders. Het voorval ontging de koningin niet, waarop ze een handige tip voor Halsema in petto had: "Altijd op de tenen lopen." Bekijk de video, die royaltyverslaggever Rick Evers op Twitter plaatste, hieronder. Bekijk ook ZIEN: Koning Willem-Alexander dolblij met winnende goal Denzel Dumfries Bekijk deze video »
Show :
Heftig: hak Femke Halsema zit vast, maar Máxima weet raad (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Heftig: hak Femke Halsema zit vast, maar Máxima weet raad (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier