Heftige beelden: aanslagpleger Würzburg zwaait met mes

Heftige beelden: aanslagpleger Würzburg zwaait met mes

In het centrum van de Duitse stad Würzburg heeft een man met een mes op straat mensen aangevallen. Daarbij zijn meerdere gewonden en doden gevallen, zegt de politie. In de video hieronder zie je de aanslagpleger, volgens de NOS.

Lees verder onder de video

Heftige beelden: <em>aanslagpleger Würzburg</em> zwaait met mes In het centrum van de Duitse stad Würzburg heeft een man met een mes op straat mensen aangevallen. Daarbij zijn meerdere gewonden en doden gevallen, zegt de politie. In de video hieronder zie je de aanslagpleger, volgens de NOS. Lees verder onder de video Drie dodenDuitse media zeggen dat het om drie doden en zes zwaargewonden gaat. Over het motief is niets bekend. Op beelden op sociale media is te zien hoe een agent en omstanders de man proberen te overmeesteren. Die beelden zie je hierboven. De dader is door de politie neergeschoten. Op een tweede video die rondgaat, zie hieronder, is te zien dat de man uit de eerste video op de grond ligt en door agenten in bedwang wordt gehouden. Bekijk de video's hierboven. Bekijk ook Heftige beelden: veel schade door tornado in Tsjechië Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftige beelden: aanslagpleger Würzburg zwaait met mes

Drie doden
Duitse media zeggen dat het om drie doden en zes zwaargewonden gaat. Over het motief is niets bekend. Op beelden op sociale media is te zien hoe een agent en omstanders de man proberen te overmeesteren. Die beelden zie je hierboven. De dader is door de politie neergeschoten. Op een tweede video die rondgaat, zie hieronder, is te zien dat de man uit de eerste video op de grond ligt en door agenten in bedwang wordt gehouden.

Bekijk de video's hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden: aanslagpleger Würzburg zwaait met mes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier