Humberto: Bløf vertelt over nieuw album

Humberto: Bløf vertelt over nieuw album

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 25 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 25 juni terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em>: Bløf vertelt over nieuw album Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 25 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 25 juni terugkijken bij Gids.tv. De mannen van Bløf hebben na een zwaar jaar eindelijk weer wat te vieren. Hun nieuwe EP Polaroids 01 is namelijk verschenen. Paskal Jakobsen vertelt over de plannen van de band. ''We voelden ook de behoefte om heel erg over die pandemie te schrijven.'' Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Humberto: Bløf vertelt over nieuw album

De mannen van Bløf hebben na een zwaar jaar eindelijk weer wat te vieren. Hun nieuwe EP Polaroids 01 is namelijk verschenen. Paskal Jakobsen vertelt over de plannen van de band. ''We voelden ook de behoefte om heel erg over die pandemie te schrijven.''

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto: Bløf vertelt over nieuw album of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier