Samenvatting vrije training 3 GP van Stiermarken: Lewis Hamilton verovert eerste plek

Samenvatting vrije training 3 GP van Stiermarken: Lewis Hamilton verovert eerste plek

De Formule 1-coureurs rijden de komende tijd in Oostenrijk tijdens de GP's van Stiermarken en Oostenrijk. Tijdens de eerste én tweede vrije training wist Max Verstappen de eerste plek te bemachtigen, maar bij de derde was Lewis Hamilton hem toch te snel af.

Samenvatting <em>vrije training 3</em> GP van Stiermarken: <em>Lewis Hamilton</em> verovert eerste plek De Formule 1-coureurs rijden de komende tijd in Oostenrijk tijdens de GP's van Stiermarken en Oostenrijk. Tijdens de eerste én tweede vrije training wist Max Verstappen de eerste plek te bemachtigen, maar bij de derde was Lewis Hamilton hem toch te snel af. Bocht 10Max Verstappen komt tijd te kort op Lewis Hamilton. De reden daarvan is dat hij geblokt wordt door de coureur. Hij probeert hem echter nog in te halen, maar bocht 10 neemt hij te wijd waardoor hij zijn snelste tijd heeft moeten inleveren. Bekijk de samenvatting van de derde vrije training voor de GP van Stiermarken hierboven. Bekijk ook Samenvatting vrije training 2 GP van Stiermarken: Max Verstappen rijdt snelste tijd Bekijk deze video » ZIEN: Valtteri Bottas verliest controle en spint in de pitlane (2e vrije training GP Stiermarken) Bekijk deze video » Video: Carlos Sainz spint en beland in grind (2e vrije training GP Stiermarken) Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting vrije training 3 GP van Stiermarken: Lewis Hamilton verovert eerste plek

Bocht 10
Max Verstappen komt tijd te kort op Lewis Hamilton. De reden daarvan is dat hij geblokt wordt door de coureur. Hij probeert hem echter nog in te halen, maar bocht 10 neemt hij te wijd waardoor hij zijn snelste tijd heeft moeten inleveren.

Bekijk de samenvatting van de derde vrije training voor de GP van Stiermarken hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting vrije training 3 GP van Stiermarken: Lewis Hamilton verovert eerste plek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier