Video: Wes Madiko van wereldwijde hit Alane op 57-jarige leeftijd overleden

Video: Wes Madiko van wereldwijde hit Alane op 57-jarige leeftijd overleden

Wes Madiko, de zanger van de wereldwijde hit 'Alane', is op 57-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een infectie. De zanger lag al enkele dagen in coma, maar zijn manager heeft bekendgemaakt dat hij is bezweken aan de gevolgen van die infectie.

Ziekenhuis
Madiko scoorde in 1997 een hit met het nummer 'Alane' die vervolgens in 2020 opnieuw werd uitgebracht in samenwerking met dj Robin Schulz. De zanger heeft de infectie die zorgde voor zijn overlijden, in het ziekenhuis opgelopen.

Bekijk de videoclip van de beroemde hit 'Alane' hieronder.

Video: <em>Wes Madiko</em> van wereldwijde hit <em>Alane</em> op 57-jarige leeftijd overleden Wes Madiko, de zanger van de wereldwijde hit 'Alane', is op 57-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een infectie. De zanger lag al enkele dagen in coma, maar zijn manager heeft bekendgemaakt dat hij is bezweken aan de gevolgen van die infectie. ZiekenhuisMadiko scoorde in 1997 een hit met het nummer 'Alane' die vervolgens in 2020 opnieuw werd uitgebracht in samenwerking met dj Robin Schulz. De zanger heeft de infectie die zorgde voor zijn overlijden, in het ziekenhuis opgelopen. Bekijk de videoclip van de beroemde hit 'Alane' hieronder. Bekijk ook Video: Campinggasten zagen dodelijk sloepongeluk van dichtbij gebeuren Bekijk deze video » WNL: Honderden mensen overleden doordat ic’s vol lagen met coronapatiënten Bekijk deze video » Video: jager vond overleden Jürgen Conings, "Ik stootte tegen zijn voet" Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Wes Madiko van wereldwijde hit Alane op 57-jarige leeftijd overleden


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Wes Madiko van wereldwijde hit Alane op 57-jarige leeftijd overleden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV