Zien: Rolf Sanchez schaamt zich niet voor toiletbezoek bij partner thuis

Zien: Rolf Sanchez schaamt zich niet voor toiletbezoek bij partner thuis

In de aflevering van Ik Hou van Holland met Rolf Sanchez gaat het over een grote boodschap doen in het bijzijn van je partner. Daarmee wordt bedoeld in hetzelfde huis naar de wc gaan. De zanger vindt dat totaal geen probleem. Bekijk het Ik Hou van Holland-fragment hieronder terug.

Je kunt elke aflevering van Ik Hou Van Holland terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Rolf Sanchez</em> schaamt zich niet voor toiletbezoek bij partner thuis In de aflevering van Ik Hou van Holland met Rolf Sanchez gaat het over een grote boodschap doen in het bijzijn van je partner. Daarmee wordt bedoeld in hetzelfde huis naar de wc gaan. De zanger vindt dat totaal geen probleem. Bekijk het Ik Hou van Holland-fragment hieronder terug. Je kunt elke aflevering van Ik Hou Van Holland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Anita Meyer begrijpt niets van Ik Hou Van Holland-spel: "Oh zei ik dat? Wat stom!" Bekijk deze video » Fred van Leer in Ik Hou Van Holland over verkeersbord: "Uh niet achter elkaar aanrijden?" Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Rolf Sanchez schaamt zich niet voor toiletbezoek bij partner thuis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier