Video: cursisten willen geld terug na belabberd lesprogramma Lil' Kleine

Video: cursisten willen geld terug na belabberd lesprogramma Lil' Kleine

Lil' Kleine maakte vorig jaar bekend zich naast rappen ook bezig te gaan houden met onderwijs. Hij startte een cursus waar jongeren met een droom zich konden aanmelden. Een smak geld legden de jongeren neer voor de cursus, maar de 'Street Academy' is voor de cursisten vooral één grote teleurstelling, zij eisen hun geld terug.

Video: <em>cursisten</em> willen geld terug na belabberd lesprogramma <em>Lil' Kleine</em> Lil' Kleine maakte vorig jaar bekend zich naast rappen ook bezig te gaan houden met onderwijs. Hij startte een cursus waar jongeren met een droom zich konden aanmelden. Een smak geld legden de jongeren neer voor de cursus, maar de 'Street Academy' is voor de cursisten vooral één grote teleurstelling, zij eisen hun geld terug. Schuld van coronaHet lijkt erop dat Lil' Kleine flink in de buidel moet tasten om alle cursisten terug te betalen. Rob Goossens over de reactie van de organisatie van de cursus: "Vanmiddag hebben eindelijk ze gereageerd en het komt erop neer dat het de schuld is van corona." Volgens Goossens is dat lariekoek: "Het klinkt als een smoesje." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Video: cursisten willen geld terug na belabberd lesprogramma Lil' Kleine

Schuld van corona
Het lijkt erop dat Lil' Kleine flink in de buidel moet tasten om alle cursisten terug te betalen. Rob Goossens over de reactie van de organisatie van de cursus: "Vanmiddag hebben eindelijk ze gereageerd en het komt erop neer dat het de schuld is van corona." Volgens Goossens is dat lariekoek: "Het klinkt als een smoesje."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: cursisten willen geld terug na belabberd lesprogramma Lil' Kleine of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV