Valentijn Driessen in De Oranjezomer: “Jurriën Timber wordt beter dan Matthijs de Ligt”

Valentijn Driessen in De Oranjezomer: “Jurriën Timber wordt beter dan Matthijs de Ligt

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van woensdag 30 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Valentijn Driessen in <em>De Oranjezomer</em>: “Jurriën <em>Timber</em> wordt beter dan Matthijs <em>de Ligt</em>” Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van woensdag 30 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Valentijn Driessen doet bij De Oranjezomer een gewaagde uitspraak over Ajax-verdediger Jurriën Timber, volgens Valentijn wordt de pas 20-jarige Timber een betere voetballer dan Matthijs de Ligt. Best een gewaagde uitspraak van de Telegraaf journalist. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Valentijn resoluut: 'Timber wordt beter dan De Ligt'
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Valentijn Driessen doet bij De Oranjezomer een gewaagde uitspraak over Ajax-verdediger Jurriën Timber, volgens Valentijn wordt de pas 20-jarige Timber een betere voetballer dan Matthijs de Ligt. Best een gewaagde uitspraak van de Telegraaf journalist.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Valentijn resoluut: 'Timber wordt beter dan De Ligt'

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV