Live stream Tour de France etappe 6 (Tours - Châteauroux)

Live stream Tour de France etappe 6 (Tours - Châteauroux)

Kijk donderdag 1 juli vanaf 15.00 uur LIVE naar Tour de France etappe 6 via de livestream hierboven.

Het peloton van de Tour de France kan woensdag (30 juni) even tot rust komen, want dan staat er een individuele tijdrit op het programma. De rit gaat van Changé naar Laval.

Het routeprofiel

De vijfde etappe van de Tour de France 2021 is op woensdag 30 juni te zien op NPO 1, Eurosport 2, België Eén en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv.

Live stream <em>Tour de France</em> etappe 6 (<em>Tours - Châteauroux</em>) Kijk donderdag 1 juli vanaf 15.00 uur LIVE naar Tour de France etappe 6 via de livestream hierboven. Het peloton van de Tour de France kan woensdag (30 juni) even tot rust komen, want dan staat er een individuele tijdrit op het programma. De rit gaat van Changé naar Laval. Het routeprofiel De vijfde etappe van de Tour de France 2021 is op woensdag 30 juni te zien op NPO 1, Eurosport 2, België Eén en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv. Bekijk ook Live stream Tour de France etappe 5 (Changé – Laval) Bekijk deze video » Samenvatting Tour de France etappe 5: Tadej Pogacar veruit de snelste tijdrijder Bekijk deze video »
Live :
Live stream Tour de France etappe 6 (Tours - Châteauroux)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream Tour de France etappe 6 (Tours - Châteauroux) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier