Johan Derksen hakt in op Akwasi: "Die klootzak verdiende het afgebrand te worden"

Johan Derksen hakt in op Akwasi: "Die klootzak verdiende het afgebrand te worden"

Op de dag dat de Amsterdamse burgemeester Femke Halsema haar excuses voor het slavernijverleden van de hoofdstad aanbood, steken de heren van De Oranjezomer de draak met het geheel. Voor Derksen nog maar eens gelegenheid om in te hakken op Akwasi: "Die klootzak verdiende het om tot de grond toe afgebrand te worden."

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van donderdag 1 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> hakt in op Akwasi: &quot;Die klootzak verdiende het afgebrand te worden&quot; Op de dag dat de Amsterdamse burgemeester Femke Halsema haar excuses voor het slavernijverleden van de hoofdstad aanbood, steken de heren van De Oranjezomer de draak met het geheel. Voor Derksen nog maar eens gelegenheid om in te hakken op Akwasi: "Die klootzak verdiende het om tot de grond toe afgebrand te worden." Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van donderdag 1 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. GrapjeRené van der Gijp wil ook meteen zijn excuses aanbieden, maar daar begint Derksen niet aan; er zijn namelijk veel te veel mensen die wellicht excuses van hem verwachten. Hij biedt echter wél zijn excuses aan Akwasi aan, omdat hij hem er met een grapje af heeft laten komen terwijl hij - in de ogen van Derksen - anders verdiende. Ook Femke Halsema moet het ontgelden: "Ze stond te acteren dat ze bijna moest huilen." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Grapje
René van der Gijp wil ook meteen zijn excuses aanbieden, maar daar begint Derksen niet aan; er zijn namelijk veel te veel mensen die wellicht excuses van hem verwachten. Hij biedt echter wél zijn excuses aan Akwasi aan, omdat hij hem er met een grapje af heeft laten komen terwijl hij - in de ogen van Derksen - anders verdiende. Ook Femke Halsema moet het ontgelden: "Ze stond te acteren dat ze bijna moest huilen."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV