Peter Heerschop fileert Oranje: "Tsjechië liep op koele gedeelte van het veld" (video)

Peter Heerschop fileert Oranje: "Tsjechië liep op koele gedeelte van het veld" (video)

Peter Heerschop is niet te spreken over de prestatie van Oranje van de afgelopen week. Er werden een hoop smoesjes bedacht waardoor het elftal het niet gered zou hebben, waaronder de hitte. Hierop reageert Peter met de sneer dat Tsjechië natuurlijk constant op het koele gedeelte van het veld zou hebben gelopen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

<em>Peter Heerschop</em> fileert Oranje: &quot;Tsjechië liep op koele gedeelte van het veld&quot; (video) Peter Heerschop is niet te spreken over de prestatie van Oranje van de afgelopen week. Er werden een hoop smoesjes bedacht waardoor het elftal het niet gered zou hebben, waaronder de hitte. Hierop reageert Peter met de sneer dat Tsjechië natuurlijk constant op het koele gedeelte van het veld zou hebben gelopen. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Zien: Peter Heerschop’s eerbetoon aan overleden Jeroen van Merwijk en moeder (538) Bekijk deze video » Peter Heerschop: "Bibian Mentel liet ons zien hoe kwetsbaar we zijn en wat waardevol is" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Peter Heerschop fileert Oranje: "Tsjechië liep op koele gedeelte van het veld" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV