Samenvatting vrije training 2 GP van Oostenrijk: Hamilton op eerste plek

Samenvatting vrije training 2 GP van Oostenrijk: Hamilton op eerste plek

Vandaag (2 juli) werd de tweede vrije training van de GP van Oostenrijk gereden. Op het circuit nam Mercedes de overhand met Lewis Hamilton als nummer 1. Bottas zat achter hem en Max Verstappen moest genoegen nemen met de derde plek.

Samenvatting <em>vrije training 2</em> GP van Oostenrijk: <em>Hamilton</em> op eerste plek Vandaag (2 juli) werd de tweede vrije training van de GP van Oostenrijk gereden. Op het circuit nam Mercedes de overhand met Lewis Hamilton als nummer 1. Bottas zat achter hem en Max Verstappen moest genoegen nemen met de derde plek. MiezerenTijdens de tweede training in Oostenrijk leek het aanvankelijk droog, maar tegen het einde aan begon het toch iets te miezeren. De kleur oranje is goed vertegenwoordigt tijdens de race, maar Max Verstappen laat vandaag niet zien dat hij de snelste is, hij moet het doen met de derde plek. Bekijk de samenvatting van de tweede training van de GP van Oostenrijk hieronder. Bekijk ook Grappige video: Lando Norris' haar wordt tijdens interview gedaan door stylist Bekijk deze video » Grappige video: Max Verstappen was 3 toen Fernando Alonso debuteerde in Formule 1 Bekijk deze video » Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Oostenrijk: Max Verstappen eerste Bekijk deze video » Video: fans Max Verstappen uren in de rij voor PCR-test Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting vrije training 2 GP van Oostenrijk: Hamilton op eerste plek

Miezeren
Tijdens de tweede training in Oostenrijk leek het aanvankelijk droog, maar tegen het einde aan begon het toch iets te miezeren. De kleur oranje is goed vertegenwoordigt tijdens de race, maar Max Verstappen laat vandaag niet zien dat hij de snelste is, hij moet het doen met de derde plek.

Bekijk de samenvatting van de tweede training van de GP van Oostenrijk hieronder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting vrije training 2 GP van Oostenrijk: Hamilton op eerste plek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV