Zien: speech Louis van Gaal voor Oranjevrouwen gaat fout

Zien: speech Louis van Gaal voor Oranjevrouwen gaat fout

Louis van Gaal heeft belangrijke awards uit te reiken aan de Oranjeleeuwinnen. Dat gaat echter niet helemaal van een leien dakje, hij kondigt de verkeerde award aan voor de verkeerde speler: "Ik heb ook niets gelezen, ik heb ook m'n bril niet op", gebruikt van Gaal als excuus.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Zien: speech <em>Louis van Gaal</em> voor Oranjevrouwen gaat fout Louis van Gaal heeft belangrijke awards uit te reiken aan de Oranjeleeuwinnen. Dat gaat echter niet helemaal van een leien dakje, hij kondigt de verkeerde award aan voor de verkeerde speler: "Ik heb ook niets gelezen, ik heb ook m'n bril niet op", gebruikt van Gaal als excuus. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Oranje Leeuwinnen - Noorwegen: 2-0 door Sherida Spitse Bekijk deze video » Bekijk Oranje Leeuwinnen selectie voor de Olympische Spelen Bekijk deze video » Video: Oranjeleeuwinnen klaargestoomd voor Olympische Spelen in Tokio Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: speech Louis van Gaal voor Oranjevrouwen gaat fout of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV