Video: blunders en ongemakkelijke momenten van Willem-Alexander tijdens staatsbezoek Duitsland

Video: blunders en ongemakkelijke momenten van Willem-Alexander tijdens staatsbezoek Duitsland

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn op staatsbezoek in Duitsland en RTL Boulevard volgt ze op de voet. En ze zenden niet alleen de hoogtepunten uit, maar ook de blunders en de ongemakkelijke momenten.

Lees verder onder de video.

Video: blunders en <em>ongemakkelijke momenten</em> van Willem-Alexander tijdens staatsbezoek Duitsland Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn op staatsbezoek in Duitsland en RTL Boulevard volgt ze op de voet. En ze zenden niet alleen de hoogtepunten uit, maar ook de blunders en de ongemakkelijke momenten. Lees verder onder de video. StaatsbezoekGoed nieuws voor alle koningshuis-fans! Willem-Alexander en Máxima zijn voor het eerst sinds de coronapandemie weer eens op staatsbezoek. Vanmorgen vroeg kwam het stralende koningspaar aan in een ietsjes minder stralend Berlijn, en daar staan ze drie drukke Duitse dagen te wachten. In RTL Boulevard zag je al even hoe het er vandaag aan toe ging. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Royals :
Video: blunders en ongemakkelijke momenten van Willem-Alexander tijdens staatsbezoek Duitsland

Staatsbezoek
Goed nieuws voor alle koningshuis-fans! Willem-Alexander en Máxima zijn voor het eerst sinds de coronapandemie weer eens op staatsbezoek. Vanmorgen vroeg kwam het stralende koningspaar aan in een ietsjes minder stralend Berlijn, en daar staan ze drie drukke Duitse dagen te wachten. In RTL Boulevard zag je al even hoe het er vandaag aan toe ging.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: blunders en ongemakkelijke momenten van Willem-Alexander tijdens staatsbezoek Duitsland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV