Video: emotionele Ferd Grapperhaus neemt Jaïr Ferwerda mee naar kerk en drugspastoraat

Video: emotionele Ferd Grapperhaus neemt Jaïr Ferwerda mee naar kerk en drugspastoraat

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 5 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 5 juli terugkijken bij Gids.tv.

Ferd Grapperhaus heeft verslaggever Jair Ferwerda mee op pad genomen naar de Sint-Agneskerk en een drugspastoraat in Amsterdam. Een bijzonder en bij vlagen ook emotioneel bezoek.

Video: <em>emotionele Ferd Grapperhaus</em> neemt Jaïr Ferwerda mee naar kerk en drugspastoraat Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 5 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 5 juli terugkijken bij Gids.tv. Ferd Grapperhaus heeft verslaggever Jair Ferwerda mee op pad genomen naar de Sint-Agneskerk en een drugspastoraat in Amsterdam. Een bijzonder en bij vlagen ook emotioneel bezoek. EmotioneelFerd Grapperhaus nodigde Jaïr Ferwerda ooit uit om eens mee te gaan naar de kerk, en belofte maakt schuld natuurlijk. Het bezoek aan de kerk was bijzonder, en ook emotioneel. En emotioneel werd het ook bij het tweede bezoek van de verslaggever en de minister. Samen gingen ze ook langs bij een drugspastoraat, waar mensen worden opgevangen met zware verslavingen. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Video: emotionele Ferd Grapperhaus neemt Jaïr Ferwerda mee naar kerk en drugspastoraat

Emotioneel
Ferd Grapperhaus nodigde Jaïr Ferwerda ooit uit om eens mee te gaan naar de kerk, en belofte maakt schuld natuurlijk. Het bezoek aan de kerk was bijzonder, en ook emotioneel. En emotioneel werd het ook bij het tweede bezoek van de verslaggever en de minister. Samen gingen ze ook langs bij een drugspastoraat, waar mensen worden opgevangen met zware verslavingen.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: emotionele Ferd Grapperhaus neemt Jaïr Ferwerda mee naar kerk en drugspastoraat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV