Dit huis van El Chapo is te winnen via een Mexicaanse loterij (video)

Dit huis van El Chapo is te winnen via een Mexicaanse loterij (video)

De nationale loterij van Mexico heeft een wel heel opmerkelijke prijs te verdelen: een huis van de beruchte drugsbaas El Chapo wordt verloot. Het huis heeft een waarde van 150.000 euro en voor een lot van tien euro kun je meedoen aan de loting. Bekijk de villa in De Telegraaf-video hieronder. De trekking staat gepland voor 15 september.

Dit huis van <em>El Chapo</em> is te winnen via een Mexicaanse loterij (video) De nationale loterij van Mexico heeft een wel heel opmerkelijke prijs te verdelen: een huis van de beruchte drugsbaas El Chapo wordt verloot. Het huis heeft een waarde van 150.000 euro en voor een lot van tien euro kun je meedoen aan de loting. Bekijk de villa in De Telegraaf-video hieronder. De trekking staat gepland voor 15 september. Bekijk ook Drugsoorlog Mexico bereikt kookpunt: zoon El Chapo ontsnapt kort na arrestatie Bekijk deze video » Video: dit is het bizarre verhaal van de El Chapo uit Azië Bekijk deze video »
Nieuws :
Dit huis van El Chapo is te winnen via een Mexicaanse loterij (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dit huis van El Chapo is te winnen via een Mexicaanse loterij (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier