Kijk LIVE updates over Peter R. de Vries van BNR Nieuwsradio

Kijk LIVE updates over Peter R. de Vries van BNR Nieuwsradio

Kijk LIVE updates over <em>Peter R. de Vries</em> van BNR Nieuwsradio In verband met de aanslag op Peter R. de Vries in Amsterdam maakt BNR Nieuwsradio een extra live-uitzending met de laatste updates over het schietincident. Misdaadverslaggever De Vries werd eerder vanavond naar verluidt vijf keer beschoten, waarbij hij ook in het hoofd is geraakt. De Vries is zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht. Kijk hierboven naar de laatste updates over het incident met Peter R. de Vries. Bekijk ook RTL Boulevard: Geëmotioneerde Peter R. de Vries over zaak Tanja Groen Bekijk deze video » Bekijk beelden plaats delict Peter R. de Vries: politieonderzoek in volle gang Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE updates over Peter R. de Vries van BNR Nieuwsradio

In verband met de aanslag op Peter R. de Vries in Amsterdam maakt BNR Nieuwsradio een extra live-uitzending met de laatste updates over het schietincident. Misdaadverslaggever De Vries werd eerder vanavond naar verluidt vijf keer beschoten, waarbij hij ook in het hoofd is geraakt. De Vries is zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht.

Kijk hierboven naar de laatste updates over het incident met Peter R. de Vries.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE updates over Peter R. de Vries van BNR Nieuwsradio of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier