Zien: Wopke Hoekstra reageert op nieuws Peter R. de Vries

Zien: Wopke Hoekstra reageert op nieuws Peter R. de Vries

Bekijk de laatste updates over Peter R. de Vries in de extra uitzending van BNR Nieuwsradio.

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries is na een uitzending van RTL Boulevard neergeschoten in Amsterdam. De misdaadjournalist was onderweg naar zijn auto wanneer hij wordt geraakt door vijf kogels. Wopke Hoekstra reageert als eerste lid van het kabinet op het vreselijke nieuws.

Zien: Wopke Hoekstra reageert op nieuws <em>Peter R. de Vries</em> Bekijk de laatste updates over Peter R. de Vries in de extra uitzending van BNR Nieuwsradio. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries is na een uitzending van RTL Boulevard neergeschoten in Amsterdam. De misdaadjournalist was onderweg naar zijn auto wanneer hij wordt geraakt door vijf kogels. Wopke Hoekstra reageert als eerste lid van het kabinet op het vreselijke nieuws. OnvoorstelbaarWopke Hoekstra reageert op het vreselijk nieuws van Peter R. de Vries: "Dit is onvoorstelbaar en verschrikkelijk", aldus de politicus. Er is momenteel nog weinig bekend over het incident, maar de poltitie is op zoek naar één verdachte. Bekijk de video van Wopke Hoekstra hierboven. Bekijk ook Heftig nieuws: Peter R. de Vries neergeschoten in Amsterdam Bekijk deze video » Bekijk beelden plaats delict Peter R. de Vries: politieonderzoek in volle gang Bekijk deze video » Kijk LIVE updates over Peter R. de Vries van BNR Nieuwsradio Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Wopke Hoekstra reageert op nieuws Peter R. de Vries

Onvoorstelbaar
Wopke Hoekstra reageert op het vreselijk nieuws van Peter R. de Vries: "Dit is onvoorstelbaar en verschrikkelijk", aldus de politicus. Er is momenteel nog weinig bekend over het incident, maar de poltitie is op zoek naar één verdachte.

Bekijk de video van Wopke Hoekstra hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Wopke Hoekstra reageert op nieuws Peter R. de Vries of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier