Mark Rutte reageert op aanslag Peter R. de Vries: "Niet te bevatten" (video)

Mark Rutte reageert op aanslag Peter R. de Vries: "Niet te bevatten" (video)

Mark Rutte en Ferdinand Grappperhaus reageren op de aanslag op Peter R. de Vries. Rutte kan niet begrijpen wat er dinsdagavond 6 juli na de RTL Boulevard-uitzending is gebeurd. Bekijk de NOS-video hieronder met zijn reactie.

Lees verder onder de video.

<em>Mark Rutte</em> reageert op aanslag <em>Peter R. de Vries</em>: &quot;Niet te bevatten&quot; (video) Mark Rutte en Ferdinand Grappperhaus reageren op de aanslag op Peter R. de Vries. Rutte kan niet begrijpen wat er dinsdagavond 6 juli na de RTL Boulevard-uitzending is gebeurd. Bekijk de NOS-video hieronder met zijn reactie. Lees verder onder de video. Zwarte dagRutte is aangeslagen: "De aanslag op Peter R. de Vries vanavond in Amsterdam is schokkend en niet te bevatten." Grapperhaus zegt het volgende: "Er is een buitengewoon journalist neergeschoten, een moedig en kritisch man. Het is een zwarte dag." Bekijk hierboven de NOSstories-video met Rutte en Grapperhaus aan het woord. Bekijk ook Marieke Elsinga ontdaan door aanslag op Peter R. de Vries: "Hele korte nacht gehad" Bekijk deze video » Koning Willem-Alexander over aanslag op Peter R. de Vries: "Wij zijn zeer ontdaan" Bekijk deze video »

Zwarte dag
Rutte is aangeslagen: "De aanslag op Peter R. de Vries vanavond in Amsterdam is schokkend en niet te bevatten." Grapperhaus zegt het volgende: "Er is een buitengewoon journalist neergeschoten, een moedig en kritisch man. Het is een zwarte dag." Bekijk hierboven de NOSstories-video met Rutte en Grapperhaus aan het woord.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mark Rutte reageert op aanslag Peter R. de Vries: "Niet te bevatten" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier