Veel emoties bij Grapperhaus om aanslag Peter R. de Vries: "Denk steeds aan hem"

Veel emoties bij Grapperhaus om aanslag Peter R. de Vries: "Denk steeds aan hem"

Ferdinand Grapperhaus reageert voor de camera van Hart van Nederland op de aanslag op Peter R. de Vries. Hij is duidelijk aangeslagen en heeft een stellige boodschap. Bekijk de HvN-video hieronder.

Lees verder onder de video.

Veel emoties bij <em>Grapperhaus</em> om aanslag <em>Peter R. de Vries</em>: &quot;Denk steeds aan hem&quot; Ferdinand Grapperhaus reageert voor de camera van Hart van Nederland op de aanslag op Peter R. de Vries. Hij is duidelijk aangeslagen en heeft een stellige boodschap. Bekijk de HvN-video hieronder. Lees verder onder de video. BoosFerdinand: "We kunnen dit niet accepteren. U merkt dat ik er boos van word. Met z'n allen moeten we onder ogen zien dat we criminaliteit in ons land hebben die misbruikt maakt van wat er goed is in ons land en tegelijkertijd die vrijheidheden inperken. Ik denk steeds aan hem." Bekijk hierboven het HvN-fragment met Grapperhaus over de aanslag op Peter. Bekijk ook Mark Rutte reageert op aanslag Peter R. de Vries: "Niet te bevatten" (video) Bekijk deze video » Zien: Daphne Deckers erg geraakt: "Als iemand dit overleeft, dan is het Peter" Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Boos
Ferdinand: "We kunnen dit niet accepteren. U merkt dat ik er boos van word. Met z'n allen moeten we onder ogen zien dat we criminaliteit in ons land hebben die misbruikt maakt van wat er goed is in ons land en tegelijkertijd die vrijheidheden inperken. Ik denk steeds aan hem." Bekijk hierboven het HvN-fragment met Grapperhaus over de aanslag op Peter.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Veel emoties bij Grapperhaus om aanslag Peter R. de Vries: "Denk steeds aan hem" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier