Huilende verslaggever RTL Boulevard spreekt koningspaar: "Wij zijn boos!" (video)

Huilende verslaggever RTL Boulevard spreekt koningspaar: "Wij zijn boos!" (video)

Het koningspaar voelt zich boos en hulpeloos na de aanslag op Peter R. de Vries. Dat vertelde koningin Máxima tijdens het staatsbezoek aan Duitsland tegen RTL Boulevard-royaltyverslaggever Annemarie de Kunder. De verslaggever hielt het niet droog, maar de Koning en Koningin waren ontzettend begripvol.

Huilende <em>verslaggever RTL Boulevard</em> spreekt koningspaar: &quot;Wij zijn boos!&quot; (video) Het koningspaar voelt zich boos en hulpeloos na de aanslag op Peter R. de Vries. Dat vertelde koningin Máxima tijdens het staatsbezoek aan Duitsland tegen RTL Boulevard-royaltyverslaggever Annemarie de Kunder. De verslaggever hielt het niet droog, maar de Koning en Koningin waren ontzettend begripvol. Wij zijn boos!De verslaggeefster heeft het hoorbaar zwaar tijdens haar interview met het koningspaar. Koning Willem-Alexander stelt haar gerust en roept direct: "We hebben tijd, we hebben alle tijd!" Hij vertelt dat Peter R. de Vries houvast biedt aan slachtoffers, wat hem bijzonder maakt. Vervolgens reageert Máxima dat zij meeleven met de collega's van Peter en dat ze boos zijn vanwege de situatie. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
Royals :
Huilende verslaggever RTL Boulevard spreekt koningspaar: "Wij zijn boos!" (video)

Wij zijn boos!
De verslaggeefster heeft het hoorbaar zwaar tijdens haar interview met het koningspaar. Koning Willem-Alexander stelt haar gerust en roept direct: "We hebben tijd, we hebben alle tijd!" Hij vertelt dat Peter R. de Vries houvast biedt aan slachtoffers, wat hem bijzonder maakt. Vervolgens reageert Máxima dat zij meeleven met de collega's van Peter en dat ze boos zijn vanwege de situatie.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Huilende verslaggever RTL Boulevard spreekt koningspaar: "Wij zijn boos!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier