Koningspaar over vaccinatie prinsessen: "Het is hun eigen beslissing" (video)

Koningspaar over vaccinatie prinsessen: "Het is hun eigen beslissing" (video)

Prinses Amalia is al opgeroepen om de coronavaccinatie te halen. De andere prinsessen nog niet, maar zij willen wel graag gevaccineerd worden, aldus de koning en koningin. De prinsessen Amalia, Alexia en Ariane hebben "heel duidelijk laten weten dat het hun beslissing was, in overleg met ons", zo zei de koning tijdens het staatsbezoek aan Duitsland.

Bekijk de video van RoyalTV hieronder.

Koningspaar over <em>vaccinatie prinsessen</em>: &quot;Het is hun eigen beslissing&quot; (video) Prinses Amalia is al opgeroepen om de coronavaccinatie te halen. De andere prinsessen nog niet, maar zij willen wel graag gevaccineerd worden, aldus de koning en koningin. De prinsessen Amalia, Alexia en Ariane hebben "heel duidelijk laten weten dat het hun beslissing was, in overleg met ons", zo zei de koning tijdens het staatsbezoek aan Duitsland. Bekijk de video van RoyalTV hieronder. Bekijk ook Zien: Máxima draagt een tien jaar oude Valentino jurk tijdens staatsbezoek aan Duitsland Bekijk deze video » Huilende verslaggever RTL Boulevard spreekt koningspaar: "Wij zijn boos!" (video) Bekijk deze video »
Royals :
Koningspaar over vaccinatie prinsessen: "Het is hun eigen beslissing" (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Koningspaar over vaccinatie prinsessen: "Het is hun eigen beslissing" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV