Spike Lee houdt woedende speech in Cannes: "Zwarte mensen opgejaagd als beesten"

Spike Lee houdt woedende speech in Cannes: "Zwarte mensen opgejaagd als beesten"

De Amerikaanse filmregisseur Spike Lee heeft zich altijd sterk gemaakt voor de Afro-Amerikaanse gemeenschap en staat bekend om zijn activistische films, waarin het vaak over racisme in de Verenigde Staten gaat.

Lees verder onder de video.

<em>Spike Lee</em> houdt woedende speech in <em>Cannes</em>: &quot;Zwarte mensen opgejaagd als beesten&quot; De Amerikaanse filmregisseur Spike Lee heeft zich altijd sterk gemaakt voor de Afro-Amerikaanse gemeenschap en staat bekend om zijn activistische films, waarin het vaak over racisme in de Verenigde Staten gaat. Lees verder onder de video. Beesten32 jaar na zijn meesterwerk Do the Right Thing ziet hij dat er nog steeds weinig is veranderd, en het vormt de aanleiding voor een woedende speech op het filmfestival van Cannes. "Dertig motherfucking jaar later zou het jagen op zwarte mensen als beesten gestopt moeten zijn." Bekijk de beelden van Spike Lee hierboven. Bekijk ook Nieuwe Spike Lee-film Da 5 Bloods 12 juni op Netflix, bekijk de trailer Bekijk deze video » Bekijk het bijzondere eerbetoon van Spike Lee aan de overleden George Floyd Bekijk deze video »
Film :
Spike Lee houdt woedende speech in Cannes: "Zwarte mensen opgejaagd als beesten"

Beesten
32 jaar na zijn meesterwerk Do the Right Thing ziet hij dat er nog steeds weinig is veranderd, en het vormt de aanleiding voor een woedende speech op het filmfestival van Cannes. "Dertig motherfucking jaar later zou het jagen op zwarte mensen als beesten gestopt moeten zijn."

Bekijk de beelden van Spike Lee hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Spike Lee houdt woedende speech in Cannes: "Zwarte mensen opgejaagd als beesten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV