Trailer: After Earth met Will Smith donderdag te zien bij RTL 7

Trailer: After Earth met Will Smith donderdag te zien bij RTL 7

Duizend jaar na rampzalige gebeurtenissen op aarde, waardoor de mensheid gedwongen is de planeet te verlaten, is Nova Prima het nieuwe thuis. De legendarische generaal Cypher Raige (Will Smith) keert na een lange dienstplicht terug naar zijn vervreemde familie, klaar om vader te zijn van zijn 13-jarige zoon Kitai (Jaden Smith). Wanneer een asteroïdenstorm het schip van Cypher en Kitai beschadigt, crashen ze op de nu onbekende en gevaarlijke aarde. Bekijk de trailer van After Earth hieronder.

After Earth is donderdag 8 juli om 20:29 uur te zien bij RTL 7. Je kunt After Earth streamen via Videoland en Netflix.

Trailer: <em>After Earth</em> met <em>Will Smith</em> donderdag te zien bij RTL 7 Duizend jaar na rampzalige gebeurtenissen op aarde, waardoor de mensheid gedwongen is de planeet te verlaten, is Nova Prima het nieuwe thuis. De legendarische generaal Cypher Raige (Will Smith) keert na een lange dienstplicht terug naar zijn vervreemde familie, klaar om vader te zijn van zijn 13-jarige zoon Kitai (Jaden Smith). Wanneer een asteroïdenstorm het schip van Cypher en Kitai beschadigt, crashen ze op de nu onbekende en gevaarlijke aarde. Bekijk de trailer van After Earth hieronder. After Earth is donderdag 8 juli om 20:29 uur te zien bij RTL 7. Je kunt After Earth streamen via Videoland en Netflix. Bekijk ook Zien: Will Smith houdt reünie met Fresh Prince-collega's Bekijk deze video » Beau gemist? Yolanthe Cabau vertelt over haar acteerles met Will Smith Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer: After Earth met Will Smith donderdag te zien bij RTL 7


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Trailer: After Earth met Will Smith donderdag te zien bij RTL 7 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV