Glennis Grace reageert op haters na Peter R. de Vries-video: "Denk je nou echt dat ik hier wakker van lig?"

Glennis Grace reageert op haters na Peter R. de Vries-video: "Denk je nou echt dat ik hier wakker van lig?"

Glennis Grace heeft woensdag een video gedeeld waarin ze haar emoties deelt over de aanslag op Peter R. de Vries. Ze heeft hier totaal geen spijt van, maar ze krijgt er veel kritiek op: "Even voor de duidelijkheid. Ik heb totaal geen spijt."

"Het gaat niet om mij"
"Voor alle nietsnutten die mij een aandachtshoer noemen. Denk je nou echt dat ik hier wakker van lig?", zegt ze in haar tweede video na de kritiek op haar eerste video over Peter R. de Vries. "Even voor de duidelijkheid. Ik heb totaal geen spijt dat ik gisteren een filmpje heb gezet waarin ik mij emotoneel uitliet over Peter R. de Vries. Het gaat niet om mij, juist daarom heb ik het filmpje erop gezet. Ik weet waarom ik het gedaan heb."

Bekijk de Shownieuws-video met Glennis Grace haar videoboodschap hieronder.

<em>Glennis Grace</em> reageert op haters na <em>Peter R. de Vries</em>-video: &quot;Denk je nou echt dat ik hier wakker van lig?&quot; Glennis Grace heeft woensdag een video gedeeld waarin ze haar emoties deelt over de aanslag op Peter R. de Vries. Ze heeft hier totaal geen spijt van, maar ze krijgt er veel kritiek op: "Even voor de duidelijkheid. Ik heb totaal geen spijt." "Het gaat niet om mij""Voor alle nietsnutten die mij een aandachtshoer noemen. Denk je nou echt dat ik hier wakker van lig?", zegt ze in haar tweede video na de kritiek op haar eerste video over Peter R. de Vries. "Even voor de duidelijkheid. Ik heb totaal geen spijt dat ik gisteren een filmpje heb gezet waarin ik mij emotoneel uitliet over Peter R. de Vries. Het gaat niet om mij, juist daarom heb ik het filmpje erop gezet. Ik weet waarom ik het gedaan heb." Bekijk de Shownieuws-video met Glennis Grace haar videoboodschap hieronder. Bekijk ook Bram Moszkowicz in tranen bij Shownieuws: "Mijn gevoel zegt dat hij het zal overleven" Bekijk deze video » Zien: Nederlandse moslims over Peter R. de Vries: "Hij is rechtvaardig" Bekijk deze video »
Show :
Glennis Grace reageert op haters na Peter R. de Vries-video: "Denk je nou echt dat ik hier wakker van lig?"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Glennis Grace reageert op haters na Peter R. de Vries-video: "Denk je nou echt dat ik hier wakker van lig?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier