Op1 gemist? Bart de Wever over georganiseerde misdaad Nederland: ''Problemen zelf veroorzaakt''

Op1 gemist? Bart de Wever over georganiseerde misdaad Nederland: ''Problemen zelf veroorzaakt''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 8 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 8 juli terugkijken bij Gids.tv.

Dinsdagavond werd Peter R. de Vries vlak na de RTL Boulevard uitzending neergeschoten. In Op1 geeft burgemeester van Antwerpen Bart de Wever zijn mening over de aanslag.

Verantwoordelijk
Volgens de Wever is Nederland voor een groot gedeelte zelf verantwoordelijk voor de problemen. ''Wij schatten dat 85 procent van de cocaïne die in Antwerpen aan land wordt gezet, binnen een dag in Nederland is.''

<em>Op1</em> gemist? Bart de Wever over <em>georganiseerde misdaad</em> Nederland: ''Problemen zelf veroorzaakt'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 8 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 8 juli terugkijken bij Gids.tv. Dinsdagavond werd Peter R. de Vries vlak na de RTL Boulevard uitzending neergeschoten. In Op1 geeft burgemeester van Antwerpen Bart de Wever zijn mening over de aanslag. VerantwoordelijkVolgens de Wever is Nederland voor een groot gedeelte zelf verantwoordelijk voor de problemen. ''Wij schatten dat 85 procent van de cocaïne die in Antwerpen aan land wordt gezet, binnen een dag in Nederland is.'' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: zo komt aanslag Peter R. de Vries binnen bij buitenlandse media Bekijk deze video » Marieke Elsinga ontdaan door aanslag op Peter R. de Vries: "Hele korte nacht gehad" Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Bart de Wever over georganiseerde misdaad Nederland: ''Problemen zelf veroorzaakt''

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Bart de Wever over georganiseerde misdaad Nederland: ''Problemen zelf veroorzaakt'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier