Duncan Stutterheim in Humberto: "Hoelang moeten jongeren nog blijven wachten?"

Duncan Stutterheim in Humberto: "Hoelang moeten jongeren nog blijven wachten?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 9 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 9 juli terugkijken bij Gids.tv.

De nieuwe maatregelen zorgen voor veel onvrede in Nederland. Nadat we twee weken konden genieten van het nachtleven, werd daar vandaag een streep doorheen gezet. Duncan Stutterheim is het zat.

Duncan Stutterheim in <em>Humberto</em>: &quot;Hoelang moeten jongeren nog blijven wachten?&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 9 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 9 juli terugkijken bij Gids.tv. De nieuwe maatregelen zorgen voor veel onvrede in Nederland. Nadat we twee weken konden genieten van het nachtleven, werd daar vandaag een streep doorheen gezet. Duncan Stutterheim is het zat. GefrustreerdDuncan Stutterheim is enorm gefrustreerd na de aangekondigde maatregelen: "Hoe kan het dat de festivalindustrie aan de kant wordt gezet?" Hij is van mening dat de feesten veilig en verantwoord georganiseerd kan worden. "Hoelang moeten jongeren nog blijven wachten?" Stutterheim zou graag het gesprek willen aangaan, hij zit met een hoop vragen. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Duncan Stutterheim in Humberto: "Hoelang moeten jongeren nog blijven wachten?"

Gefrustreerd
Duncan Stutterheim is enorm gefrustreerd na de aangekondigde maatregelen: "Hoe kan het dat de festivalindustrie aan de kant wordt gezet?" Hij is van mening dat de feesten veilig en verantwoord georganiseerd kan worden. "Hoelang moeten jongeren nog blijven wachten?" Stutterheim zou graag het gesprek willen aangaan, hij zit met een hoop vragen.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Duncan Stutterheim in Humberto: "Hoelang moeten jongeren nog blijven wachten?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier