Humberto gemist? Zo gaat Davina Michelle het publiek in Ahoy verrassen

Humberto gemist? Zo gaat Davina Michelle het publiek in Ahoy verrassen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 9 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 9 juli terugkijken bij Gids.tv.

Voor Davina Michelle staat er volgend jaar op 22 mei een concert gepland in Ahoy. Nog ver weg, maar er worden al plannen gemaakt.

<em>Humberto</em> gemist? Zo gaat Davina Michelle het publiek in Ahoy verrassen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 9 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 9 juli terugkijken bij Gids.tv. Voor Davina Michelle staat er volgend jaar op 22 mei een concert gepland in Ahoy. Nog ver weg, maar er worden al plannen gemaakt. Verrassen''Het is mijn allereerste grote concert,'' vertelt ze bij Humberto. ''Je hebt ineens zoveel opties. Wat ga ik doen? We zijn daar nu al keihard voor aan het werken. Het allerliefste zou ik mensen verrassen. Ik wil dat mensen blijven terugkomen.'' Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Zo gaat Davina Michelle het publiek in Ahoy verrassen

Verrassen
''Het is mijn allereerste grote concert,'' vertelt ze bij Humberto. ''Je hebt ineens zoveel opties. Wat ga ik doen? We zijn daar nu al keihard voor aan het werken. Het allerliefste zou ik mensen verrassen. Ik wil dat mensen blijven terugkomen.''

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Zo gaat Davina Michelle het publiek in Ahoy verrassen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier