Zien: Bauke Mollema pakt ritzege tijdens etappe 14 Tour de France

Zien: Bauke Mollema pakt ritzege tijdens etappe 14 Tour de France

Het is Bauke Mollema die vandaag de ritzege pakt tijdens etappe 14 van de Tour de France. Het is de tweede ritwinst van Mollema tijdens zijn carrière in de Tour. Op de 40 km begon de wielrenner aan de ontsnapping naar de winst, hij reed een enorm snelle heuvelrit richting de Pyreneeën.

Bekijk de video van de zege van Mollema hieronder.

Zien: <em>Bauke Mollema</em> pakt ritzege tijdens etappe 14 <em>Tour de France</em> Het is Bauke Mollema die vandaag de ritzege pakt tijdens etappe 14 van de Tour de France. Het is de tweede ritwinst van Mollema tijdens zijn carrière in de Tour. Op de 40 km begon de wielrenner aan de ontsnapping naar de winst, hij reed een enorm snelle heuvelrit richting de Pyreneeën. Bekijk de video van de zege van Mollema hieronder. Bekijk ook Spectaculaire beelden: Mark Cavendish evenaart record van Merckx na ritzege Tour de France Bekijk deze video » Samenvatting Tour de France etappe 13: Grootmeester Cavendish doet het weer Bekijk deze video » Live stream Tour de France etappe 14 (Carcassonne – Quillan) Bekijk deze video »
Wielrennen :
Zien: Bauke Mollema pakt ritzege tijdens etappe 14 Tour de France


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Bauke Mollema pakt ritzege tijdens etappe 14 Tour de France of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV