BEAT ME: The Five Knock-Outs Fabiënne tovert met 'Alone' een lach op gezicht van Ronnie Flex

BEAT ME: The Five Knock-Outs Fabiënne tovert met 'Alone' een lach op gezicht van Ronnie Flex

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAT ME van zaterdag 10 juli. Je kunt ook de hele uitzending van BEAT ME terugkijken bij Gids.tv.

Fabiënne neemt het in de Knock-Outs op tegen Denny Braaf en heeft gekozen voor het nummer Alone van Heart. Fabiënne beschikt over een mooie stem en weet daarmee een lach op het gezicht van Ronnie Flex te toveren.

BEAT ME: The Five Knock-Outs <em>Fabiënne</em> tovert met 'Alone' een lach op gezicht van <em>Ronnie Flex</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAT ME van zaterdag 10 juli. Je kunt ook de hele uitzending van BEAT ME terugkijken bij Gids.tv. Fabiënne neemt het in de Knock-Outs op tegen Denny Braaf en heeft gekozen voor het nummer Alone van Heart. Fabiënne beschikt over een mooie stem en weet daarmee een lach op het gezicht van Ronnie Flex te toveren. Het nieuwe programma BEAT ME: The Five Knock-Outs is vanaf zaterdag 10 juli wekelijks om 20.30 uur (en vanaf 14 augustus wekelijks om 20.00 uur) te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van BEAT ME: The Five Knock-Outs terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het nieuwe programma BEAT ME: The Five Knock-Outs is vanaf zaterdag 10 juli wekelijks om 20.30 uur (en vanaf 14 augustus wekelijks om 20.00 uur) te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van BEAT ME: The Five Knock-Outs terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op BEAT ME: The Five Knock-Outs Fabiënne tovert met 'Alone' een lach op gezicht van Ronnie Flex of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV