Zien: Marieke Elsinga wordt verrast op 35e verjaardag met enorme sloep

Zien: Marieke Elsinga wordt verrast op 35e verjaardag met enorme sloep

Marieke Elsinga deelt haar verjaardagsverrassing op haar stories op Instagram. Ze wordt geblindoekt en meegenomen naar de grachten van Amsterdam, waar haar Q-Music-collega Mattie Valk op haar staat te wachten als kapitein van de Elsinga-35. Vanaf deze sloep maken ze de radio-uitzending.

Bekijk de video van Marieke Elsinga hieronder.

Zien: <em>Marieke Elsinga</em> wordt verrast op 35e verjaardag met enorme sloep Marieke Elsinga deelt haar verjaardagsverrassing op haar stories op Instagram. Ze wordt geblindoekt en meegenomen naar de grachten van Amsterdam, waar haar Q-Music-collega Mattie Valk op haar staat te wachten als kapitein van de Elsinga-35. Vanaf deze sloep maken ze de radio-uitzending. Bekijk de video van Marieke Elsinga hieronder. Bekijk ook Video: presentatoren RTL Boulevard doen hun verhaal over de aanslag op Peter R. de Vries Bekijk deze video » Marieke Elsinga blikt terug op bezoek Halsema en Grapperhaus: ''Geeft steun'' Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Marieke Elsinga wordt verrast op 35e verjaardag met enorme sloep


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Marieke Elsinga wordt verrast op 35e verjaardag met enorme sloep of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV