B&B Vol Liefde gemist? Naomi uit Noord-Holland zoekt liefdevolle man

B&B Vol Liefde gemist? Naomi uit Noord-Holland zoekt liefdevolle man

In B&B vol liefde volgen we een aantal alleenstaande B&B-eigenaren die op verschillende plekken in Europa wonen. De 54-jarige Naomi is een vrolijke, positieve en sociale vrouw die gek is op de natuur. In 2002 bouwde ze haar stolpboerderij in Noord-Holland om tot prachtige B&B.

<em>B&amp;B Vol Liefde</em> gemist? Naomi uit Noord-Holland zoekt liefdevolle man In B&B vol liefde volgen we een aantal alleenstaande B&B-eigenaren die op verschillende plekken in Europa wonen. De 54-jarige Naomi is een vrolijke, positieve en sociale vrouw die gek is op de natuur. In 2002 bouwde ze haar stolpboerderij in Noord-Holland om tot prachtige B&B. Man die van tuinieren houdtNaomi bestiert haar B&B en kookstudio alleen, maar zoekt een nieuwe levenspartner met wie ze al dit lief en leed kan delen. Naomi is op zoek naar een man die zichzelf is, geïnteresseerd is in kunst en cultuur en iemand met wie ze samen kan klussen en haar liefde voor tuinieren mee kan delen. Het nieuwe programma B&B vol liefde is vanaf maandag 12 juli elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vanavond gaat B&B Vol Liefde van start: Vincent is blij met komst Monique Bekijk deze video » B&B vol liefde gemist? Roxanne uit Brabant vertelt over haar droomman Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol Liefde gemist? Naomi uit Noord-Holland zoekt liefdevolle man

Man die van tuinieren houdt
Naomi bestiert haar B&B en kookstudio alleen, maar zoekt een nieuwe levenspartner met wie ze al dit lief en leed kan delen. Naomi is op zoek naar een man die zichzelf is, geïnteresseerd is in kunst en cultuur en iemand met wie ze samen kan klussen en haar liefde voor tuinieren mee kan delen.

Het nieuwe programma B&B vol liefde is vanaf maandag 12 juli elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV