Simon Vuyk in Tijd voor MAX: "Zaak Tanja Groen uniek, want er is niets teruggevonden"

Simon Vuyk in Tijd voor MAX: "Zaak Tanja Groen uniek, want er is niets teruggevonden"

Simon Vuyk is bevriend met Peter R. de Vries en is als eindredacteur van zijn programma vanaf het begin samen met Peter bezig geweest met de vermissing van Tanja. Hij neemt vandaag Peter's plaats in om te vertellen over deze unieke zaak, omdat er werkelijk niets teruggevonden is. Peter twijfelde of er wel een miljoen euro bij elkaar geraapt kon worden voor de Gouden Tip, maar volgens Vuyk was alles mogelijk als Peter het zou starten.

De special 'Breng Tanja Thuis' van Tijd voor MAX is op dinsdag 13 juli om 19.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt de hele special van Tijd voor MAX terugkijken bij Gids.tv.

Simon Vuyk in <em>Tijd voor MAX</em>: &quot;Zaak Tanja Groen uniek, want er is niets teruggevonden&quot; Simon Vuyk is bevriend met Peter R. de Vries en is als eindredacteur van zijn programma vanaf het begin samen met Peter bezig geweest met de vermissing van Tanja. Hij neemt vandaag Peter's plaats in om te vertellen over deze unieke zaak, omdat er werkelijk niets teruggevonden is. Peter twijfelde of er wel een miljoen euro bij elkaar geraapt kon worden voor de Gouden Tip, maar volgens Vuyk was alles mogelijk als Peter het zou starten. De special 'Breng Tanja Thuis' van Tijd voor MAX is op dinsdag 13 juli om 19.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt de hele special van Tijd voor MAX terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Simon Vuyk in Tijd voor MAX: "Zaak Tanja Groen uniek, want er is niets teruggevonden"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Simon Vuyk in Tijd voor MAX: "Zaak Tanja Groen uniek, want er is niets teruggevonden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier