Partner Peter R. de Vries: "Peter is een en al liefde" (Tijd voor MAX)

Partner Peter R. de Vries: "Peter is een en al liefde" (Tijd voor MAX)

De partner van Peter R. de Vries, die altijd buiten de publiciteit blijft, wil ook wat zeggen tegen het publiek van Tijd voor MAX. Ze heeft Simon Vuyk, een goede vriend en collega van hem, gevraagd haar boodschap voor te lezen in de uitzending.

<em>Partner Peter R. de Vries</em>: &quot;Peter is een en al liefde&quot; (Tijd voor MAX) De partner van Peter R. de Vries, die altijd buiten de publiciteit blijft, wil ook wat zeggen tegen het publiek van Tijd voor MAX. Ze heeft Simon Vuyk, een goede vriend en collega van hem, gevraagd haar boodschap voor te lezen in de uitzending. Mijn liefste PeterIn de boodschap staat: "Alles wat mijn liefste Peter doet, doet jij met liefde en toewijding. Zo ook voor de Gouden Tip waar hij de laatste maanden heel druk mee was." Ze vertelt dat ze samen een weekend weg gingen, maar dat hij de zaak in gedachten meenam. "Peter is vooral een en al liefde. Hoe mooi zou het zijn als zijn droom om één miljoen euro bij elkaar verzamelen uitkomt en de ouders van Tanja Groen, die al zoveel jaren in onzekerheid zitten, eindelijk het antwoord krijgen op die ene vraag: waar is onze dochter?" De special 'Breng Tanja Thuis' van Tijd voor MAX is op dinsdag 13 juli om 19.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt de hele special van Tijd voor MAX terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Partner Peter R. de Vries: "Peter is een en al liefde" (Tijd voor MAX)

Mijn liefste Peter
In de boodschap staat: "Alles wat mijn liefste Peter doet, doet jij met liefde en toewijding. Zo ook voor de Gouden Tip waar hij de laatste maanden heel druk mee was." Ze vertelt dat ze samen een weekend weg gingen, maar dat hij de zaak in gedachten meenam. "Peter is vooral een en al liefde. Hoe mooi zou het zijn als zijn droom om één miljoen euro bij elkaar verzamelen uitkomt en de ouders van Tanja Groen, die al zoveel jaren in onzekerheid zitten, eindelijk het antwoord krijgen op die ene vraag: waar is onze dochter?"

De special 'Breng Tanja Thuis' van Tijd voor MAX is op dinsdag 13 juli om 19.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt de hele special van Tijd voor MAX terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Partner Peter R. de Vries: "Peter is een en al liefde" (Tijd voor MAX) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier