Live stream Tour de France etappe 18 (Pau - Luz-Ardiden)

Live stream Tour de France etappe 18 (Pau - Luz-Ardiden)

Kijk donderdag 15 juli vanaf 13.35 uur LIVE naar Tour de France etappe 18 via de livestream hierboven.

Donderdag staat er opnieuw een loodzware Touretappe op het programma. Na een rustig begin worden er twee bergen van de buitencategorie beklommen.

Lees verder onder het routeprofiel.

De achttiende etappe van de Tour de France 2021 is op donderdag 15 juli te zien op NPO 1, Eurosport 1, België Eén en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv.

Live stream <em>Tour de France</em> etappe 18 (<em>Pau - Luz-Ardiden</em>) Kijk donderdag 15 juli vanaf 13.35 uur LIVE naar Tour de France etappe 18 via de livestream hierboven. Donderdag staat er opnieuw een loodzware Touretappe op het programma. Na een rustig begin worden er twee bergen van de buitencategorie beklommen. Lees verder onder het routeprofiel. De achttiende etappe van de Tour de France 2021 is op donderdag 15 juli te zien op NPO 1, Eurosport 1, België Eén en online via de livestream bij Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Patrick Konrad wint 16e etappe van de Tour de France Bekijk deze video » Samenvatting Tour de France etappe 16: Top-10 van Tour (zo'n beetje) bepaald Bekijk deze video »
Live :
Live stream Tour de France etappe 18 (Pau - Luz-Ardiden)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Live stream Tour de France etappe 18 (Pau - Luz-Ardiden) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier