Britt Dekker vertelt bij Humberto over paard George: "Je voelt je elke dag vereerd"

Britt Dekker vertelt bij Humberto over paard George: "Je voelt je elke dag vereerd"

Britt Dekker boekt inmiddels mooie resultaten op dressuurgebied met haar paard George. Ze werd zelfs Noord-Hollands kampioen dressuur - op beeld vastgelegd door niemand minder dan Marco Louwerens en Erland Galjaard. "Je voelt je elke dag vereerd dat je met zo'n mooi dier mag samenwerken."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 13 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Britt Dekker</em> vertelt bij <em>Humberto</em> over paard George: &quot;Je voelt je elke dag vereerd&quot; Britt Dekker boekt inmiddels mooie resultaten op dressuurgebied met haar paard George. Ze werd zelfs Noord-Hollands kampioen dressuur - op beeld vastgelegd door niemand minder dan Marco Louwerens en Erland Galjaard. "Je voelt je elke dag vereerd dat je met zo'n mooi dier mag samenwerken." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van dinsdag 13 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. John de MolGeorge was eigenlijk veel te duur voor de portemonnee van Britt, maar geluk was daar John de Mol. Ze vroeg hem of ze het paard kon krijgen in ruil voor haar salaris voor tv-programma's, en dat was mogelijk. Gelukkig vroeg De Mol direct of het paard het leuk vindt om te rijden: "Als je van dieren, bejaarden en kinderen houdt vind ik je sowieso al plus tien." Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Britt Dekker vertelt bij Humberto over paard George: "Je voelt je elke dag vereerd"

John de Mol
George was eigenlijk veel te duur voor de portemonnee van Britt, maar geluk was daar John de Mol. Ze vroeg hem of ze het paard kon krijgen in ruil voor haar salaris voor tv-programma's, en dat was mogelijk. Gelukkig vroeg De Mol direct of het paard het leuk vindt om te rijden: "Als je van dieren, bejaarden en kinderen houdt vind ik je sowieso al plus tien."

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Britt Dekker vertelt bij Humberto over paard George: "Je voelt je elke dag vereerd" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier