Zien: Het beste van... Doe Maar woensdag te zien bij NPO 3

Zien: Het beste van... Doe Maar woensdag te zien bij NPO 3

Het muziekprogramma Het beste van... gaat vanavond (14 juli) over de nederpopband Doe Maar. BN'ers vertellen hun herinneringen en kiezen hun favoriete nummer.

Tot op de dag van vandaag
Erik de Zwart, Annemieke Schollaardt, Francis van Broekhuizen, Anne-Marie Jung, Wolter Kroes en anderen delen hun beste herinneringen aan de muziek van nederpopband Doe Maar. 'De bom', '32 jaar' en 'Is dit alles' zijn de hits die iedereen letterlijk mee kan zingen tot op de dag van vandaag. Bekijk hieronder een optreden van de band Doe Maar met Is dit Alles.

Het muziekprogramma Het beste van... is vanavond, woensdag 14 juli, om 20:30 uur te zien bij NPO 3.

Zien: <em>Het beste van... Doe Maar</em> woensdag te zien bij NPO 3 Het muziekprogramma Het beste van... gaat vanavond (14 juli) over de nederpopband Doe Maar. BN'ers vertellen hun herinneringen en kiezen hun favoriete nummer. Tot op de dag van vandaagErik de Zwart, Annemieke Schollaardt, Francis van Broekhuizen, Anne-Marie Jung, Wolter Kroes en anderen delen hun beste herinneringen aan de muziek van nederpopband Doe Maar. 'De bom', '32 jaar' en 'Is dit alles' zijn de hits die iedereen letterlijk mee kan zingen tot op de dag van vandaag. Bekijk hieronder een optreden van de band Doe Maar met Is dit Alles. Het muziekprogramma Het beste van... is vanavond, woensdag 14 juli, om 20:30 uur te zien bij NPO 3. Bekijk ook Zien: zo keken Wolter Kroes en Danny de Munk de achtste finale van Oranje Bekijk deze video » Zien: Wolter Kroes wordt aangepakt in De Stilste Show Bekijk deze video »
TV :
Zien: Het beste van... Doe Maar woensdag te zien bij NPO 3


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Het beste van... Doe Maar woensdag te zien bij NPO 3 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV