Geert Wilders laat plaatjes zien aan kabinet: "Waar is de ventilatie?" (video)

Geert Wilders laat plaatjes zien aan kabinet: "Waar is de ventilatie?" (video)

Geert Wilders begrijpt niet dat er niet meer focus ligt op ventilatie, vertelt hij tijdens het Tweede Kamerdebat over de coronacrisis. Hij weet zeker dat wanneer hier meer aandacht aan besteedt wordt, er veel minder coronabesmettingen zullen plaatsvinden. Hij laat wat foto's zien van een festival in Utrecht, als voorbeeld.

<em>Geert Wilders</em> laat plaatjes zien aan kabinet: &quot;Waar is de ventilatie?&quot; (video) Geert Wilders begrijpt niet dat er niet meer focus ligt op ventilatie, vertelt hij tijdens het Tweede Kamerdebat over de coronacrisis. Hij weet zeker dat wanneer hier meer aandacht aan besteedt wordt, er veel minder coronabesmettingen zullen plaatsvinden. Hij laat wat foto's zien van een festival in Utrecht, als voorbeeld. Ter illustratieHij laat twee afbeeldingen zien, namelijk van het openluchtfestival en de gesloten partytent met nevel die aerosolen vasthoudt. "Al die aerosolen hebben een groot feest," vertelt Wilders. Hij verwijt de jongeren die hier aanwezig waren niets, maar kijkt hier vooral de overheid op aan. Bekijk ook Geert Wilders over vaccinatiecampagne: "Allochtonen laten het massaal afweten" Bekijk deze video » Geert Wilders pakt Mark Rutte hard aan: "Vakanties in gevaar door geblunder kabinet" Bekijk deze video »
Politiek :
Geert Wilders laat plaatjes zien aan kabinet: "Waar is de ventilatie?" (video)

Ter illustratie
Hij laat twee afbeeldingen zien, namelijk van het openluchtfestival en de gesloten partytent met nevel die aerosolen vasthoudt. "Al die aerosolen hebben een groot feest," vertelt Wilders. Hij verwijt de jongeren die hier aanwezig waren niets, maar kijkt hier vooral de overheid op aan.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Geert Wilders laat plaatjes zien aan kabinet: "Waar is de ventilatie?" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier