Soundos in Humberto: "We schrijven geschiedenis met film 'Meskina'"

Soundos in Humberto: "We schrijven geschiedenis met film 'Meskina'"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 14 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 14 juli terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Soundos in <em>Humberto</em>: &quot;We schrijven geschiedenis met film 'Meskina'&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 14 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 14 juli terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Soundos is al acht jaar bezig met het uitbrengen van de film 'Meskina', maar werd steeds afgewezen voor de productie. Ze gaf niet op en inmiddels is de film er! 'Meskina' is romantische comedy met alleen maar Marokkaanse vrouwen in de hoofdrol en zal volgende week in de bioscoop draaien. Soundos weet zeker dat zo'n soort film nog nooit gemaakt is en ze geschiedenis zullen schrijven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Soundos in Humberto: "We schrijven geschiedenis met film 'Meskina'"

Soundos is al acht jaar bezig met het uitbrengen van de film 'Meskina', maar werd steeds afgewezen voor de productie. Ze gaf niet op en inmiddels is de film er! 'Meskina' is romantische comedy met alleen maar Marokkaanse vrouwen in de hoofdrol en zal volgende week in de bioscoop draaien. Soundos weet zeker dat zo'n soort film nog nooit gemaakt is en ze geschiedenis zullen schrijven.

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Soundos in Humberto: "We schrijven geschiedenis met film 'Meskina'" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier