Video: Peter R. de Vries emotioneel bij RTL Boulevard vanwege Nicky Verstappen

Video: Peter R. de Vries emotioneel bij RTL Boulevard vanwege Nicky Verstappen

De zaak waar Peter R. de Vries zich de afgelopen jaren het hardst voor heeft gemaakt is waarschijnlijk die over de verdwijning van Nicky Verstappen. Door het nauwe contact met de familie was De Vries zijn emoties bij RTL Boulevard niet altijd de baas.

Lees verder onder de video.

Video: <em>Peter R. de Vries</em> emotioneel bij <em>RTL Boulevard</em> vanwege Nicky Verstappen De zaak waar Peter R. de Vries zich de afgelopen jaren het hardst voor heeft gemaakt is waarschijnlijk die over de verdwijning van Nicky Verstappen. Door het nauwe contact met de familie was De Vries zijn emoties bij RTL Boulevard niet altijd de baas. Lees verder onder de video. Jos B.Een kleine drie jaar geleden werd de hoofdverdachte in de zaak-Nicky Verstappen, Jos B., opgepakt in het buitenland. Dat was een enorme opsteker voor de familie en De Vries. Als De Vries vertelt over het Ajax-shirt van de familie Verstappen, dat in zijn kantoor had, wordt hij emotioneel. Bekijk de beelden uit RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Bekijk beelden van Peter R. de Vries bij Crime Time Bekijk deze video » Peter R. de Vries overleden: kijk LIVE naar extra NOS Journaal Bekijk deze video » Zien: Peter R. de Vries wint Emmy Award voor special over Natalee Holloway Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Peter R. de Vries emotioneel bij RTL Boulevard vanwege Nicky Verstappen

Jos B.
Een kleine drie jaar geleden werd de hoofdverdachte in de zaak-Nicky Verstappen, Jos B., opgepakt in het buitenland. Dat was een enorme opsteker voor de familie en De Vries. Als De Vries vertelt over het Ajax-shirt van de familie Verstappen, dat in zijn kantoor had, wordt hij emotioneel.

Bekijk de beelden uit RTL Boulevard hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Peter R. de Vries emotioneel bij RTL Boulevard vanwege Nicky Verstappen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier