Op1 gemist? Weerman Reinier van den Berg legt overstromingen Limburg uit

Op1 gemist? Weerman Reinier van den Berg legt overstromingen Limburg uit

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 15 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 15 juli terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Weerman Reinier van den Berg legt <em>overstromingen Limburg</em> uit Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 15 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 15 juli terugkijken bij Gids.tv. De afgelopen dagen heeft Limburg veel overlast gehad van water. Weerman Reinier van den Berg legt in Op1 uit hoe dat komt. ''Dit is anders dan de jaren 90 omdat de wateroverlast nu in de zomer is. Normaal gesproken is dat vooral de winter. Het is de hoogte waterstand ooit gemeten. Dat komt door het klimaat.'' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Weerman Reinier van den Berg legt overstromingen Limburg uit

De afgelopen dagen heeft Limburg veel overlast gehad van water. Weerman Reinier van den Berg legt in Op1 uit hoe dat komt. ''Dit is anders dan de jaren 90 omdat de wateroverlast nu in de zomer is. Normaal gesproken is dat vooral de winter. Het is de hoogte waterstand ooit gemeten. Dat komt door het klimaat.''

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Weerman Reinier van den Berg legt overstromingen Limburg uit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV