Bekijk making of van Disneyfilm Jungle Cruise: vanaf 28 juli in de bioscoop

Bekijk making of van Disneyfilm Jungle Cruise: vanaf 28 juli in de bioscoop

De Jungle Cruise ride was een van de hoofdattracties toen Disneyland voor het eerst opende. Nu is de attractie de basis geworden voor een nieuwe film. Onder andere Emily Blunt en Dwayne Johnson zijn gecast, dus dat belooft wat. Neem hieronder een kijkje achter de schermen bij de making of. De film is vanaf 28 juli in de bioscoop te zien of te streamen vanaf 30 juli op DisneyPlus met VIP-toegang.

Bekijk hieronder de making of van Jungle Cruise.

Bekijk <em>making of</em> van Disneyfilm <em>Jungle Cruise</em>: vanaf 28 juli in de bioscoop De Jungle Cruise ride was een van de hoofdattracties toen Disneyland voor het eerst opende. Nu is de attractie de basis geworden voor een nieuwe film. Onder andere Emily Blunt en Dwayne Johnson zijn gecast, dus dat belooft wat. Neem hieronder een kijkje achter de schermen bij de making of. De film is vanaf 28 juli in de bioscoop te zien of te streamen vanaf 30 juli op DisneyPlus met VIP-toegang. Bekijk hieronder de making of van Jungle Cruise. Bekijk ook John van den Heuvel over boek Panamese vermissingszaak: ''Kwalijk'' Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Geschiedenisleraar Tim over hoe muziek vroeger al verbond Bekijk deze video » Bekijk officiële trailer Jungle Cruise met Dwayne Johnson Bekijk deze video »
Entertainment :
Bekijk making of van Disneyfilm Jungle Cruise: vanaf 28 juli in de bioscoop


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk making of van Disneyfilm Jungle Cruise: vanaf 28 juli in de bioscoop of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier