Zien: Peter R. de Vries na zijn dood geëerd op tv en daarbuiten

Zien: Peter R. de Vries na zijn dood geëerd op tv en daarbuiten

Afgelopen donderdag werd het land opgeschrikt door het nieuws van de dood van Peter R. de Vries. Vrijdag werd hij geëerd op tv.

Zien: <em>Peter R. de Vries</em> na zijn dood geëerd op tv en daarbuiten Afgelopen donderdag werd het land opgeschrikt door het nieuws van de dood van Peter R. de Vries. Vrijdag werd hij geëerd op tv. Nabestaanden geweldslachtoffersOp het jubileum van de Federatie Nabestaanden geweldslachtoffers is De Vries er ditmaal voor het eerst niet bij. Veel van de leden van de federatie hadden een goede band met De Vries. De tekst gaat verder onder deze video's Video: koning Willem-Alexander over overlijden Peter R. de Vries Bekijk deze video » Zien: Vliegtuigje met lijfspreuk Peter R. de Vries gespot boven Amsterdam Bekijk deze video » TV-monumentHet tv-monument van De Vries werd door ruim 800.000 mensen bekeken. Het interview werd twee weken voor de aanslag opgenomen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt het volledige tv-monument met Peter R. de Vries terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Wilfred Genee reageert op overlijden Peter R. de Vries: ''Alsof een familielid is overleden'' Bekijk deze video » Op1 gemist? Dit zijn de hoogtepunten uit carrière Peter R. de Vries Bekijk deze video » Laatste interview Peter R. de Vries voor TV Monument: "Hierom ging ik de R. gebruiken" Bekijk deze video »
TV :
Zien: Peter R. de Vries na zijn dood geëerd op tv en daarbuiten

Nabestaanden geweldslachtoffers
Op het jubileum van de Federatie Nabestaanden geweldslachtoffers is De Vries er ditmaal voor het eerst niet bij. Veel van de leden van de federatie hadden een goede band met De Vries.

De tekst gaat verder onder deze video's

TV-monument
Het tv-monument van De Vries werd door ruim 800.000 mensen bekeken. Het interview werd twee weken voor de aanslag opgenomen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt het volledige tv-monument met Peter R. de Vries terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Peter R. de Vries na zijn dood geëerd op tv en daarbuiten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier