Andere Tijden Sport over Ada Kok

Andere Tijden Sport over Ada Kok

Andere Tijden Sport over Ada Kok Deze week gaat Andere Tijden Sport terug naar de Olympische Spelen van 1968 in Mexico. Zwemster Ada Kok is daar de torenhoge favoriet om goud te winnen op de vlinderslag. BloemenKok is al jaren onbetwist de beste op dit onderdeel. Op de tribune kijken de hoogwaardigheidsbekleders met de bloemen al in de hand naar de 100-meterfinale. HuilendVerlamd door de druk en de strenge regels in het zwemteam haalt Ada niet eens een medaille, ze wordt vierde. Ze staat huilend onder de douche. Er is niemand om haar te troosten. KansDe beste vlinderslagzwemster van haar generatie heeft nog één kans op goud, de 200 meter, een nieuw nummer bij de vrouwen. Ze besluit zich van niemand meer wat aan te trekken en het vanaf dan op háár manier te doen. Andere Tijden Sport: Anky van Grunsven won Olympisch goud in naam van vader Bekijk deze video » Andere Tijden Sport: Mark Huizinga dank Chris de Korte voor goud in Sydney Bekijk deze video » Humberto: Nieuwe geheimen onthult over het gewonnen EK voetbal 1988 Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week gaat Andere Tijden Sport terug naar de Olympische Spelen van 1968 in Mexico. Zwemster Ada Kok is daar de torenhoge favoriet om goud te winnen op de vlinderslag.

Bloemen
Kok is al jaren onbetwist de beste op dit onderdeel. Op de tribune kijken de hoogwaardigheidsbekleders met de bloemen al in de hand naar de 100-meterfinale.

Huilend
Verlamd door de druk en de strenge regels in het zwemteam haalt Ada niet eens een medaille, ze wordt vierde. Ze staat huilend onder de douche. Er is niemand om haar te troosten.

Kans
De beste vlinderslagzwemster van haar generatie heeft nog één kans op goud, de 200 meter, een nieuw nummer bij de vrouwen. Ze besluit zich van niemand meer wat aan te trekken en het vanaf dan op háár manier te doen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Andere Tijden Sport

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Andere Tijden Sport over Ada Kok of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier